HTML på svenska

Lär dig göra egna hemsidor

HTML på svenska framsida

Niklas Johansson skrev HTML på svenska som en kurs på nätet i början av 1996, när internet fortfarande var en nyhet för de flesta och få företag hade egna hemsidor. Det fanns nästan ingen svensk information om hur man gjorde hemsidor och kursen blev snabbt mycket välbesökt. Snart användes den av allt från barn och pensionärer, till skoloruniversitet och utbildningsföretag.

Mycket har hänt, men grunden för hemsidor är fortfarande HTML och kursen används ännu flitigt. Under femton år fanns HTML på svenska bara på nätet. Nu finns den även i bokform för alla som föredrar det.

HTML på svenska vänder sig till nybörjare som inte har använt HTML tidigare.

Läs nedan vad några av alla hundratusentals användare har skrivit om kursen.

”Jag tycker att kursen är jättebra – enkel att följa. Som lärare har jag använt kursen i två klasser och eleverna har tyckt den var väldigt bra. Man ser snabbt resultat.”

”Hej, tack för hjälpen. Det var helt suveränt. För 30 min sedan kunde jag inte ett smack. Nu knepar jag snart ihop min första sida. Creditz till er…..”

”Ni skall ha ett stort tack för att ni har givit mig den kunskapen som jag har fått efter att ha läst denna HTML-kursen. Den var mycket lätt att förstå och att den var ”anpassad” för dem som aldrig har pillat på en dator innan. Mycket bra. Om ni vill ha ett betyg blir det MVG. Tack ännu en gång!”

”Tack! Äntligen en sida som förklarar lätt och tydligt vad man skall/kan göra och varför. Trots att jag kunde en del ”HTML” innan var kursen till stor hjälp. Perfekt att använda som en slags uppslagsbok när man undrar något. Mycket lätt att förstå även för en nybörjare.”

”Jag har under flera månader försökt sätta mig in i denna krångliga värld för hemsidor. Efter Din mycket pedagogiska uppläggning av kursen har jag fått svar på många frågor och det känns som även jag, tant på 50 år uppe i norr, kan lära mig detta. Jag är en kräsen pedagog och tycker att denna kurs är helt underbar! Du är pedagog ut i fingerspetsarna, Niklas!”

”Suveränt!! Äntligen hittade jag någon som kan hjälpa mig att göra en hemsida… Tack så mycket för din utförliga och lättförståeliga ”kurs”.”

Bokfakta

Titel: HTML på svenska – lär dig göra hemsidor
ISBN: 91-974895-6-5 (e-bok)
Författare: Niklas Johansson
Förlag: Bokstavligt förlag
Språk: Svenska
Mått: Beroende av e-bokläsare
Antal sidor: Beroende av e-bokläsare
Bandtyp: E-bok
Distribution: Elib
Framsida: 663 x 951 pixlar (jpg)

Försäljning

HTML på svenska finns som e-bok. Du hittar den i många webb-bokhandlar. E-böcker kan läsas i en dator, med läsplattor och i många telefoner. Bland annat iPhone och Android-telefoner, samt iPad. Hitta en bokhandel som har den på Hitta e-bokens hemsida:

HTML på svenska hos Bokus

HTML på svenska hos Adbok

HTML på svenska hos Böckernas Klubb

HTML på svenska hos Hitta e-boken

Du kan också köpa e-boken HTML på svenska här för bara 99 kronor:

Buy buttonstatistics